Rólunk

A Pharma Clean tisztatéri rendszert hosszú évek tapasztalatával a Hűtőépítő Kft fejlesztette ki és alkalmazza sikeresen tervezési és kivitelezési munkái során. Cégünk családi vállalkozásként működik, tevékenységét a hűtőtéri és tisztatéri kivitelezésekre összpontosítva. Az általunk kiszolgált iparágak igényei rámutattak arra, hogy a tisztatéri fejlesztésekre és kivitelezésekre egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk.

Mára elmondhatjuk, hogy tisztatéri kivitelezéseinkkel és tapasztalatunkkal minőségi munkákat és konstrukciókat adunk át olyan partereinknek, akik a saját területükön kiemelkedő világszínvonalú teljesítményt nyújtanak.

Nap, mint nap tisztatéri falrendszereket, álmennyezetet és tisztatéri nyílászárókat telepítünk a gyógyszeriparban, autóiparban, elektronikai gyártóiparban, laboratóriumokban, valamint élelmiszer-termelési létesítményekben az ország egész területén.

Hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött egy szakmailag felkészült csapat várja az Ön megkeresését, hogy közösen tudjunk megoldást találni az Ön által tervezett tisztatéri kialakításra vonatkozóan.

A Pharma Clean csapata olyan tisztatéri rendszert kínál Önnek, amely maradéktalanul megfelel az ISO 14644 és GMP szabvány követelményeinek. Tesszük ezt évről évre a legjobb termékeket használva, valamint a legjobban képzett szerelőket alkalmazva törekszünk a magas szintű elvárásoknak is megfelelni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és felmérjük, hogy az Ön vállalkozásának mire van szüksége.

Üdvözlettel:

Hangosi Gábor
ügyvezető – tulajdonos

Dávid Ferenc
műszaki vezető – tulajdonos

DSC_0173 DSC_0167 DSC_0160a DSC_0144a DSC_0138a DSC_0137a